Activiteiten tijdens de yoga vakantie

Meer dan yoga!

Al onze schepen hebben SUP’s en kano’s aan boord. Niets is meer zen dan op je gemak met een van de SUP’s langs de met pijnbomen begroeide baaitjes te peddelen. Tot je er vanaf mietert door een golf, maar dat is weer heel mindful.

Sommige yogadocenten vinden het leuk om SUPyogales te geven, naast de normale lessen. De bemanning maakt dan met de bijboot een rondje bij de andere schepen om de boards te verzamelen, en drijven maar.

Iets veiliger om een nat pak te voorkomen zijn de kano’s. Lekker rustgevend de baaitjes verkennen. Je camera of telefoon kan je nu gewoon meenemen, dat raden we op de SUP niet echt aan.

Aan boord van onze zeilschepen zijn altijd snorkelspullen in verschillende maten aanwezig. Uiteraard kun je ook je eigen spullen meenemen.

Altijd al eens willen duiken of in het bezit van je brevet? Laat het de kapitein weten en hij maakt een afspraak met een van de duikscholen die in de omgeving varen. De professionele duikinstructeurs nemen beginners mee naar maximaal 10 meter diepte.

Gevorderden kunnen zweven tussen immense kliffen. De bergen die de horizon vormen houden onder water niet op en vormen een spectaculair vergezicht. De roemruchte geschiedenis van het gebied laat zich het best onder water vertellen. De instructeurs laten je klassieke amfora’s en scheepswrakken zien. Of ze wijzen je op een octopus die je met het blote oog compleet had gemist. Dit alles uiteraard op gepaste afstand en met respect voor de natuur.

 Iets fanatieker!

Wil je waterskiën, wakeboarden of jetskiën, dat kan op Symi. Bij binnenkomst van de haven wijst de bemanning je de plek aan waar alle spullen te huur zijn. Beginners of gevorderden, maakt niet uit. Hier kan je overigens ook het stadsstrand van Symi vinden, waar je een verkoelende duik kan nemen.

yoga vakantie in Griekenland en Turkije inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.