Vliegtickets

Yoga vakantie inclusief vliegtickets en transfers

Zorgeloos op reis

Op deze pagina vind je de tarieven van de vliegtickets. Ga zonder zorgen op yoga reis. Voor onze yoga reizen kunnen wij alles voor je regelen! De vliegtickets, transfers en zelfs de verlenging aan land na de yoga vakantie.

YogaReizen werkt samen met Corendon Airlines, daarom zijn onze vliegtickets aantrekkelijker geprijsd, dan wanneer je deze zelf online boekt.

Uiteraard zit je niet aan onze vliegtickets vast en ben je helemaal vrij om zelf je vliegticket en transfers te regelen. Natuurlijk kunnen wij je hierbij advies geven.

Ionische eilanden of Turkse Riviéra

Kies je voor de Griekse yoga & zeilen deluxe week rondom de Ionische eilanden, dan vlieg je op Preveza, 2,5 uur van Amsterdam. Het vliegveld ligt op 20 min. vanaf de opstaphaven Lefkas en 40 min. vanaf de opstaphaven Nidri.

Kies je voor de yoga vakantie waar bij je start in Turkije en waarbij je zo’n 60 á 70% van de week in Griekenland zeilt, dan vlieg je op Dalaman airport, de opstaphaven is Datca.

Wanneer wij alles regelen, dan zit je met alle andere yogacruisers op dezelfde vlucht en transfer. Het enige wat jij zelf hoeft te regelen is, hoe je op tijd op Schiphol komt, de rest gaat vanzelf.

Verlenging van de yoga vakantie

Het is ook mogelijk om langer te blijven of om al een aantal dagen eerder te komen. Uiteraard kunnen wij je tips geven voor een verblijf aan land.

Mocht je willen verlengen met een week, dan is een pakketreis van Corendon vaak het voordeligst, ook hiervoor kunnen wij de uitgestelde vlucht regelen.

Een leuke combi is bijvoorbeeld om je yogavakantie bij de Ionische eilanden te verlengen met een stedentrip aan Athene.

Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven vliegtickets Dalaman 2024

Hieronder vind je de tarieven voor een retourvliegticket per persoon met Corendon Airlines, zaterdag-zaterdag

  • Schiphol Airport – Dalaman Airport (2 uur tijdsverschil)
  • Dalaman Airport – Schiphol Airport

Vraag naar de tarieven: info@yogareizen.nl

Tarief  retourticket Amsterdam – Dalaman (in euro’s) – vertrek op zaterdag

De yoga vakantie verlengen met een verblijf in Griekenland of Turkije

Een verlenging aan land kan in Turkije, maar ook in Griekenland. Dit kan bijvoorbeeld op Rhodos, maar ook Kos behoort tot de mogelijkheden. Heel makkelijk ga je met de ferry over van Marmaris naar Rhodos of van Bodrum naar Kos. Of bij de Ionische eilanden in combinatie met een stedentrip naar Athene of een bezoek aan Corfu.

De uitgestelde vlucht wordt dan bijvoorbeeld als volgt:
heenvlucht: Schiphol Airport – Aktion Airport (Preveza), een week yogacruise en vervolgens een verlenging in Griekenland terugvlucht: Corfu of Athene Airport – Schiphol Airport

Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.