Verlenging yogavakantie

Verleng je yogavakantie

Een week yogacruisen voelt als een vakantie van twee weken, dit horen we van al onze gasten. Je doet per dag zoveel verschillende indrukken op, het landschap trekt als een film op je netvlies voorbij. Constant zie je nieuwe vergezichten, heb je gesprekken met geestverwanten of lig je lachend in het water omdat je tijdens de supyogales van je board af mieterde.

Verlenging aan land

Sommige yogacruisers vinden het prettig om na de reis nog een paar dagen aan land tot zichzelf te komen voor het gejaagde leven in Nederland of België weer begint.

Dat kan. Yogareizen kan de uitgestelde vlucht voor je regelen. Zoek iets leuks op Booking of Airbnb in Griekenland of Turkije, wij kunnen uiteraard helpen. En geniet nog een paar dagen heerlijk in de tropische zon bij een zwembad of trek de binnenlanden in en ontmoet de locals. Zowel Griekenland als Turkije hebben zoveel te bieden voor de rondtrekkende reiziger.

Van Zon, Zee & Zeilen naar Zen

Iets actiever? Er zijn speciale wind- en kitesurf hotels in de omgeving. Recentelijk is het wereldcupcircuit van kitesurfers in Datca neergestreken. Een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

Uiteraard is een week op de yogacruise ook meer dan genoeg om lekker tot jezelf te komen en lekker zen en uitgerust het vliegtuig in te stappen.

verlenging yogavakantie inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.