Yogavakantie op een zeilschip

Slapen onder een deken van sterren

De schepen zijn klassieke houten tweemasters, schoeners genaamd. Nu worden ze gebruikt voor de yogalessen, vroeger waren het sponsvissersboten. Op het Griekse eiland Symi is deze natuurspons nog steeds te koop. Het zijn stabiele zeilers, die niet snel schuin gaan. Zeker geen racemonsters, maar eerder klassieke dames, die zich op een uiterst elegante wijze over het water voortbewegen. De bemanning komt uit de regio en kent het gebied op zijn duimpje.

Elke yogales op een nieuwe unieke plek

De crew is naast gezellig, voornamelijk vakkundig en – dat hebben ze inmiddels ruimschoots bewezen – een kei in het vinden van nieuwe en steeds mooiere yogaplekken.

De achterkant van het schip is één grote loungebank met grote kussens, waar je lekker in kunt wegzakken. Op de grote tafel, in de schaduw van de zonnetent, worden de maaltijd geserveerd. In het voor en naseizoen kan ook lekker in het zonnetje worden geluncht voor op de punt van het schip.

Elke hut heeft een eigen badkamer

De hutten hebben tweepersoonsbedden, soms e​​nkele of een stapelbed. Ze zijn allemaal uitgerust met een eigen douchecabine en toilet. Sommige kiezen ervoor om binnen te slapen, anderen slapen buiten onder de sterrenhemel.

Frisse ochtendduik

Hoe verder van de bewoonde wereld, des te spectaculairder wordt het om buiten te slapen en de vuurrode zonsopkomst mee te maken. Voor iedereen is er een eigen zonnematras aan boord, in de nacht wordt dit een slaapplek. In de ochtend rol je zo van je bed het water in.

Yogavakantie op een zeilschip in Griekenland en Turkije
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.