Culinaire yogavakantie

Culinaire ontdekkingsreis

In de ochtend voor de yoga staat er fruit, zuivel, thee en koffie. Yogales op een nuchtere maag is natuurlijk geen goed plan. Energiek kom je terug van de dynamische les. Misschien eerst nog even een duik, daarna wordt het echte ontbijt geserveerd.

Vers fruit, verse geperste jus, verschillende soorten kaas, zoete lekkernijen, ontbijtgranen, olijven, vers brood en diverse hartige soorten beleg. ​​Vegetarische en veganistische opties, de sailing chef houdt overal rekening mee.

ontbijt yogavakantie in Griekenland en Turkije
ontbijt yogavakantie Griekenland
ontbijt yoga retreat in Griekenland
verzorging aan boord van yogacruise

Vriendschappen voor het leven

Tijdens de yogacruise staat vooral vriendschap en gezelligheid centraal. We zijn niet streng in de leer, we doen aan yoga met een wijntje.

Alle maaltijden en dranken, ook licht alcoholische drankjes als wijn en rosé zijn bij de cruise inbegrepen. Wil je iets sterkers, dan kan je dat uiteraard zelf meenemen. Vraag de sailing chef om een spectaculaire cocktail!

Twee diners nuttig je tijdens de yogacruise aan land en zijn voor eigen rekening.

Hierin zijn jullie helemaal vrij, een broodje falafel kost een knaak. Een fancy restaurant met verse kreeft en oesters beduidend meer.

culinaire yoga retreat
gezonde maaltijden yoga retreat
verzorging aan boord van de yogacruise
yoga retreat met heerlijke maaltijden en dranken

Wereldse gerechten

De zeilen worden gehesen en er wordt koers gezet naar een nieuwe yogaplek. Intussen heeft de sailing chef een lunch uit de kombuis getoverd. De sailing chefs maken een combinatie tussen de geroemde Mediterraanse keuken en de wereldse gerechten die ze tijdens hun opleiding hebben geleerd. Mocht het weer het toelaten dan wordt de lunch tijdens het zeilen geserveerd.

De son in de see sien sakken

Voor de nacht wordt er weer een nieuwe plek gezocht. Een Grieks stadje met Italiaanse kenmerken, een dorpje, een baai waar je de zon in de zee kan zien zakken of juist een​​ die afgeschermd wordt door olijf- en pijnbomen. In overleg met de kapitein – die uiteraard gaat over de veiligheid – bepalen de yogacruisers de koers.

Het diner wordt geserveerd. We kunnen vertellen hoe lekker dit is, we kunnen jullie ook verwijzen naar onze recensies. Onze sailing chefs scoren daar een 9,7 uit ruim 300 recensies: http://www.zoover.com/blue-cruise-zeiljacht-gangan/cruise-ship

culinaire yogavakantie griekenland turkije (6)
culinaire yogavakantie griekenland turkije
culinaire yogavakantie griekenland turkije
culinaire yogavakantie griekenland turkije

Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.