Meer dan yoga

Yoga and more

De bemanning bestuurt en bezeilt het schip, maar je bent uiteraard van harte uitgenodigd om te helpen. Sturen, verschillende knopen leren, de zeilen hijsen, overstag. Helpen mag, maar hoeft niet. Genieten van een massage, lekker chillen in het zonnetje met een goed boek, yogamagazine of een relaxed muziekje behoort ook tot de mogelijkheden. Muziek op je koptelefoon om lekker wat tijd voor jezelf te hebben of via onze bluetooth speakers als je aan je mede yogi’s dat ene waanzinnige nummer wil laten horen.

Mindful op je SUP

Er is van alles te doen, zowel aan boord als aan wal. Pak een van de SUP’s, als je dit nog nooit gedaan hebt, misschien in het begin een beetje onwennig. Heb je het eenmaal onder de knie, dan is het enorm mindful om rustig langs de kust te peddelen en een te worden met de overweldigende natuur.

Toch liever iets stabieler? Ruil de SUP in voor de kano, dan is het ook wat veiliger om je telefoon mee te nemen voor de foto’s.

Pak je wandelschoenen en maak een schitterende tocht door het Taurusgebergte, de bergketen waar onze yogacruise langs zeilt. Dit gebied is door de BBC uitgeroepen tot mooiste plek ter wereld om wandelingen te maken. De berggeitjes lopen vrolijk met je mee.

Op stap met een Griek

Geen zin in al teveel inspanning. Huur een scooter en ontdek het Griekse Symi. Aan de andere kant van dit bergachtige eiland ligt de baai van Panormitis, voor de Grieken een van de heiligste plekken op aarde, die ze allemaal eens in hun leven moeten bezoeken. De vriendelijke Grieks orthodoxe monniken in traditionele kleding laten graag het indrukwekkende klooster zien.

Scheuren op de banaan

Het kan ook actiever. Waterskiën, jetskiën, wakeboarden of met zijn allen op zo’n stomme banaan zitten. Duiken, met of zonder brevet. Heb je al ervaring, dan nemen de instructeurs je mee naar grote dieptes, steile kliffen en spectaculaire vergezichten. Zonder ervaring krijg je een heel mooi beeld van hoe het is om gewichtsloos door het water te zweven. De duikinstructeurs nemen je mee naar maximaal tien meter diepte, wijzen je op eeuwenoude anfora’s en weten altijd wel een octopus op te sporen. Pas op, voor je het weet ben je verslaafd.

Yogavakantie met massages
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.