Agenda 2024

Down-to-earth, inspirerend en vooral gezellig!

Onze yoga retreats worden begeleid, door een inspirerend team van down-to-earth yogadocenten. Gezellig en met een luisterend oor.

Tijdens de yogavakantie worden er twee yogalessen per dag gegeven, van ongeveer een uur per les.
Twee keer per dag zeil je naar een nieuwe bijzondere plek. Elke yogales wordt gegeven op een andere unieke locatie.

Data 2024

  • 8 juni – Maaike Middel
  • 15 juni – Marco Lagas
  • 29 juni – Mireille Vermeulen
  • 7 sept – Marco Lagas
  • 14 sept – Sandra Duijser
  • 21 sept – Maaike Middel 
  • 28 sept – Mireille Vermeulen

Laat je verrassen!

In de ochtend wordt er vaak gekozen voor een yogales met meer flow, dus iets sportiever. De middaglessen zijn wat rustiger, het is tenslotte ook vakantie!

We focussen ons bij onze yoga reizen op oefeningen, waarbij concentratie (meditatie) ontstaat door  beweging. Speels en uitdagend kan je onze yoga vakanties gerust noemen.

Uiteraard heeft iedere yoga teacher zijn of haar eigen stijl. Maak kennis met een top team van inspirerende docenten. Kijk hieronder welke retreats er worden gegeven in de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober

***

Ook in 2024 gaan we weer yogacruisen! Vanaf begin mei tot eind oktober varen de yogacruise zeilschepen zoals vanouds uit. Vanuit Turkije, maar vanaf juni ook vanaf de Ionische archipel in Griekenland. Witte huisjes, witte stranden en witte wijn, wie wil dat niet. De Ionische archipel is een aaneenschakeling van prachtige eilanden, weggelopen uit de verhalen van Homerus. De eilanden bieden zeer geschikte schaduwrijke en serene yogaplekken in een heerlijk klimaat. En dat op 2,5 uur vliegen van Nederland. Maar ook bij yogacruise die start in Turkije zullen we een Grieks eiland aandoen, namelijk het pittoreske Symi! Neem snel een kijkje op de website voor de docenten, de locatie en de heerlijke wegdroom- en voorpretfoto’s!

Neem een optie!

Onze yogareizen zijn van begin april t/m eind oktober.

Wees verzekerd van je plekje en neem  vrijblijvend een optie.

Wij kunnen alles voor je regelen, de vliegtickets, transfers, eventueel een verblijf na de yoga reis.

Geen probleem!

Stel je ideale yoga vakantie samen met ons

Mail naar info@yogareizen.nl om te vragen welke docent les geeft, in welk zeilgebied er wordt gezeild en hoeveel plekjes er nog beschikbaar zijn. Iedereen wil weer heel graag op reis, wees er dus op tijd bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Griekenland yoga
Zeilen en yoga
Yoga en zeilen
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.

swipe ⇔