Het leven aan boord

Het leven aan boord van de YogaCruise

De zeilen worden gehesen, de motor die gebruikt werd om de haven uit te varen wordt het zwijgen opgelegd. Stilte, je hoort alleen de wind die de zeilen laten bollen, het kabbelende water en een verdwaalde zeemeeuw. Je reis is begonnen. We varen geen vaste route maar kijken per dag waar de wind ons kan brengen. In de zes jaar dat we yogacruisen en de vijftien jaar dat we zeilen in ons gebied hebben we tientallen geschikte yogaplekken gevonden. Hoe de wind ook waait, ze brengt ons naar een nieuwe fijne yogaplek.

Alles mag, niets moet

Alles mag en niets moet. Je kan helpen met zeilen, je kan het ook niet doen. Je kan dat mooie boek lezen, je kan ‘m ook in je tas laten. Je kan een duik in de zee nemen, je kan ook op je zonnebed in slaap vallen. Je kan meedoen met de yogales, je kan ook een keer overslaan. Tijdens onze yogacruise heerst Absolute Freedom

Dieetwensen, allergieën of vind je iets gewoon niet lekker. Vertel het tegen de bemanning en ze houden er rekening mee.

Oeps!

Alleen zelfs aan Absolute Freedom zit een beperking. Is dat nou even jammer. Alles mag en niets moet, maar twee dingen moeten wel en mogen niet!

  • Wees zuinig met water, douche kort in je hut. Spring in de zee en spoel je af onder de buitendouche. Laat niet je kraan onnodig lopen.
  • Gooi absoluut niets in het toilet wat niet van tevoren is verteerd! We hebben scheepstoiletten aan boord, gooi hier alsjeblieft geen toiletpapier, wattenstaafjes, plukken haar, verpakkingen etc etc in het toilet. Verstopping van het toilet maakt het leven aan boord niet aangenaam. Er staat een speciaal vuilnisbakje voor het toiletpapier.

Zo vanaf nu mag alles weer en moet niets.

yoga vakantie in Griekenland en Turkije inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.