Luxe verzorging

Maaltijden en dranken tijdens de yoga vakantie

Aan boord zijn de hele dag verfrissende dranken te vinden, maar ook koffie en thee. Drinkwater is overal te pakken, wil je het gekoeld dan haalt de bemanning het uit een van de koelkasten. Tijd voor een wijntje tijdens de lunch. Why not.

Alles is aan boord aanwezig. Maar heb je zin in een cocktail, een gin-tonic of een caipirinha, koop dat dan even zelf. Op de luchthaven, in de opstaphaven Datca of op het Griekse Symi kan je inslaan. Dit geldt ook voor luxere wijnen.

Onze sailing chefs zijn van ongekend hoog niveau, ook al zeggen wij het zelf. Met de beperkte middelen in hun kleine kombuis weten ze iedere keer onze yogacruisers te verrassen. De Turkse keuken is geroemd om haar verse groentegerechten. Lokaal en uit het seizoen. Biologisch en vaak geteeld door familieleden. Verse groenten en honing uit de boomgaard van de kapitein, sinaasappels en amandelen van de vader van de sailing chef. Tot aan verse vis direct uit de zee.

Voor de yogalessen in de ochtend wordt zuivel, fruit koffie en thee geserveerd. Na de les wordt er een uitgebreid ontbijt op tafel gezet. Dit is weldadig, lekker en gezond. Heb je een allergie of speciale dieet wensen, geef het voor de cruise even aan bij de organisatie en voor de zekerheid ook nog even bij de sailing chef op de aankomstdag.

Tijdens de yogacruise zijn alle maaltijden en drankjes inbegrepen. Op de twee diners aan land na. Meestal gaan de yogagroepen gezellig uit eten tijdens ons bezoek aan de stad Symi en op de laatste dag, het afsluitende diner in Datca.

In beide steden is er een legio aan keuzes, Duur stijlvol, goedkoop lokaal, snelle snack tot slow food, vegetarisch en veganistisch. Gluten- en lactosevrij, iedereen kan iets van zijn smaak vinden.

yoga vakantie in Griekenland en Turkije inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.