Parkeren Schiphol

Hoe kom je op Schiphol

Met de trein uiteraard, de meest groene oplossing. Vanuit het hele land – zo groot is Nederland niet – is de nationale luchthaven prima te bereiken per trein.
Je stopt midden op Schiphol en met nog geen tien minuten wandelen sta je bij de gate. De eerste stap op weg naar je yogacruise is gezet.

Met de auto

Lang parkeren met de auto kan uiteraard ook op een van de  uitgebreide parkeerplaatsen van Schiphol. Te vinden op de website van de luchthaven.

Of een van de vele concurrenten, tik ‘parkeren’ en ‘Schiphol’ in bij Google en een duizelingwekkend aantal aanbieders van parkeerplaatsen, overdekt of ergens in een weiland, trekt aan je voorbij. Lees wel de recensies van de verschillende aanbieders even goed!

Relaxed op yoga vakantie

Een andere optie is je vakantie een dag te vervroegen en een hotelletje bij de luchthaven te nemen. Dit is het beste te regelen via Booking.com. Er zijn hotels in alle prijsklassen te vinden. Reis je met alleen handbagage – wat theoretisch gezien prima kan, maar in de praktijk maar zelden voorkomt – dan kan je zelfs een hotelkamer achter de douane nemen. Dit hotel heet Yotel: wekker, tanden poetsen en 10 minuten later zit je in het vliegtuig op weg naar je droomvakantie.

yoga vakantie in Griekenland en Turkije inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.