Welkom aan boord

Welkom aan boord

Hoera, je bent er. Je vakantie was natuurlijk al begonnen op Schiphol, maar nu begint je zeilvakantie. Tijd voor champagne, een lekker knabbeltje en het schip van je yoga vakantie ontdekken. Kom je heel vroeg in de middag aan, dan is de bemanning waarschijnlijk nog bezig om het schip weer spik en span te maken.
Je kan je bagage achterlaten en onze plezierige thuishaven Datca ontdekken. Iedere zaterdag is er een grote markt waar geurige en kleurrijke kruiden worden verkocht. Sla ze nu maar vast in, want op de terugweg is er misschien geen tijd.

Verken het pittoreske Datca

Geen zin om te shoppen, pak lekker een terrasje aan de levendige boulevard. De Turkse bewoners van Datca hebben goed naar hun Griekse buren gekeken en toveren een heerlijke frappé op tafel.

Of neem vast een duik in het kristalheldere water. Aan beide randen van de stad heeft Datca een zandstrand. Aan de ene kant bij gezellige terrasjes, aan de andere kant bij een prachtig park met kuuroordachtige baden. Dit is ook de locatie van de eerste yogales.

Vanaf 16:00, maar waarschijnlijk eerder, ben je welkom aan boord. De hutten en de  zonnebedden worden verdeeld. De sailing chef duikt de kombuis in om er iets heerlijks uit te toveren, terwijl jullie met elkaar kennis maken onder het genot van een lekker drankje.

Het grote genieten is officieel begonnen!

Yoga vakantie op een zeilschip in Griekenland en Turkije inclusief vliegtickets
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.