Yoga vakantie met ​Finy Sheils

Yoga retreat   |  Finy Sheils

Ik ben Finy Sheils- van der Post. In 1998, tijdens mijn reis door Azië, kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga, Reiki en Meditatie. Dat was het begin van een zoektocht naar training voor geest en lichaam.

Ik geloof dat Yoga, voor zowel jong als oud, een perfecte weg is om je bewust te worden van jezelf en je omgeving, op dat moment. Het kan een handvat zijn om – in deze drukke samenleving – je staande te houden en je prettig te voelen.

Ademhaling

Geef jezelf dat moment waarin je even niets meer hoeft, waar je gedragen en gesteund wordt door moeder Aarde (of tijdens de cruise door een schip). Waar de focus op je ademhaling ligt, wat jou rust zal geven. Waar de zogenaamde ballen die jij omhoog wilt houden even naast je neer gelegd kunnen worden.

yogareis met yogareizen.nl
yogavakantie met yogacruise.nl

Be aware of the moment

Dat is mijn motto om bewust door het leven te gaan.

Yoga is als een cadeautje aan jezelf waarbij je je mag overgeven aan het Nu met als resultaat totale ontspanning. Mijn Yogalessen zijn vaak een combi van Hatha, Yin en Power/ Yang yoga waarbij ik iedereen uitdaag en de ruimte geef om zijn eigen grens van die dag op te zoeken. Om je eigen lichaam te voelen en te accepteren wat erop dat moment speelt in je lichaam en je gedachten. Dit doe ik door een combinatie van yogahoudingen, maar ook door middel van het uitspreken van affirmaties die jou kunnen helpen op de weg naar inzicht.

Ik adem in en kom tot Rust. Ik adem uit en Glimlach.

In mijn yogastudio ‘Yogapret’ in Uithoorn is iedereen welkom. Ik ben gewend om verschillende doelgroepen les te geven. Door die ervaring en mijn inlevingsvermogen zijn mijn lessen goed toegankelijk voor iedere doelgroep; Man, vrouw, jong, oud. Eventuele lichamelijke beperkingen zijn geen belemmering.

Positieve effecten

Ik zeg altijd: “Het mooie van Yoga is dat tijdens eenzelfde les iedereen er voor zichzelf uit kan halen wat zijn lichaam op dat moment nodig heeft, want er zijn heel veel mogelijkheden om een houding aan te passen aan jouw lichaam zodat iedereen de positieve effecten van Yoga kan ervaren.”

Als je uitdagende lessen wilt ervaren, humor wilt delen en vele momenten in het Nu wilt beleven, kom dan van 12 tot en met 19 oktober met mij mee zeilen!

Geeft het je Plezier? Dan is het je Aandacht waard.

Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.