Yoga vakantie met Agnes

Yoga retreat   |  Agnes Vissering

In jaar 2000 kwam ik in contact met yoga in Bali. Terwijl ik mijn reizen voortzette naar vooral India en Scandinavie werd yoga mijn levenslange pad. Ik ging vele malen terug naar India om mij hierin te verdiepen en uiteindelijk om les te geven.
Een regelmatige yogabeoefening beïnvloedde mijn leven op zo’n positieve manier, dat het mijn  turbulente levensstijl vertraagde maar ook meer balans, kracht en acceptatie gevonden.

Yoga als leidraad in het leven

Om mijn kennis en beoefening te verdiepen, volgde ik in 2007  de Teacher Training bij Yoga Moves in Utrecht met Katiza Satia en Hilary Menting , en heb daarna met hun de Teacher training in 2009 afgerond. Tijdens deze studie’s en mijn reizen heb ik gewerkt met veel meer geweldige leraren. Zij hebben mij enorm geholpen en geïnspireerd op dit uitdagende, altijd evoluerende pad.

Ik ontdekte dat door mijn proces en beoefening, de leraar in mij tot leven kwam. Ik vind het erg leuk om les te geven, ook omdat ik hierdoor mijn kennis en ervaring kan delen met mijn studenten. Om hen te helpen verbinding te maken met hun adem, en lichaam, waardoor er een geheel nieuwe stroming van energie ontstaat, maar ook meer bewustwording, balans en gemoedsrust.

Agnes Vissering
Agnes vissering

Massages

Ze begon in 2007 met lesgeven. Hoewel Ashtanga haar hoofd beoefening is, studeerde en doceert ze ook Vinyasa en Hatha. Bovendien is Agnes ook een Thaise Yoga masseuse. De helende kracht van het aanraken van mensen sluit perfect aan bij haar yogalessen.

Tussen 2007 en 2015 studeerde zij Ayurvedische massage in Mysore, Thaise yoga massage bij Sebastian Bruno, Leffelaar klassieke massage opleiding, Diverse Thaise yoga massage opleidingen bij Ces Mossel, Advanced stretches Thaise yoga massage bij Izhak Hellman (Sunshine Network).

De eeuwenoude technieken van Thaise Yoga Massage zijn gebaseerd op traditionele geneeswijzen met Indiase invloeden, die Agnes zeer inspireren. Ze begeleidt je zacht maar resoluut om opnieuw verbinding te maken met je lichaam, adem en neemt je mee in houdingen, waardoor een nieuwe stroom van energie ontstaat, een gevoel van bewustzijn en gemoedsrust cultiveert.

Agnes Vissering
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.