Yoga vakantie met Angelique

Yoga retreat   |   Angelique Monteiro

Be happy, be bright, be real, be authentic, BE YOU!

Ik ben Angelique Monteiro (1968) en woon samen met mijn gezin in het Brabantse Oosterhout.

Als echte Brabantse houd ik van gezelligheid; ik ga graag naar de bioscoop of een concert, maar kan ook erg genieten van een heerlijk kopje koffie of een wijntje met familie of vrienden. Voor een goed gesprek kun je overigens ook bij mij terecht.

Laugh & Shine: Life is better when you’re laughing!

Yogavakantie in Griekenland op een zeilschip
Hathayoga op een zeilschip, yogacruise

Kernwoorden: enthousiast, positief, lach graag (en veel), maar ben ook rustig en evenwichtig.

Naast mijn kantoorbaan ben ik in 2006 op een sportschool gestart als gecertificeerd BodyBalance-instructeur van Les Mills en ben ik me in 2010 gaan verdiepen in yoga. Sindsdien heb ik verschillende opleidingen (500-uur) gevolgd op gebied van Yin & Yang yogavormen.

The body benefits from movement and the mind benefits from stillness.

Geraakt door yoga & meditatie vind ik het fantastisch om mijn kennis over de deze oosterse filosofie te kunnen overdragen aan anderen die op zoek zijn naar een weloverwogen manier om bezig zijn met lichaam en geest.

Yoga staat voor “verbinden” en graag wil ik bijdragen aan het verbinden van Yoga met You!

Om deze reden ben ik in 2010 gestopt met mijn kantoorbaan en is in 2011 Yogastudio Yoga & You ontstaan; bedoeld voor eenieder die op zoek is naar contact met het eigen lichaam: innerlijke rust, meer energie en een soepeler lichaam.

Breath in deeply to bring your mind home to your body.

De lessen die ik geef zijn: Yoga Flow, Easy yoga flow en Yin yoga, met aandacht voor de ademhaling en mindfulness.

Breathing is healing!

Veel klachten zijn terug te herleiden naar de wijze van ademhalen. Zodoende ben ik me daarnaast nog verder aan het verdiepen in de ademhaling.

Focus on the now, because now is forever

yoga retraite op een zeilschip in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.