Yoga vakantie met Arianne

Yoga retreat   |   Arianne de vos burchart

Arianne is gefascineerd door het prachtige systeem dat ons lichaam en geest vormt. Alles wat we zijn, de ultieme communicatiebron voor ruimtelijke poëzie. En toch de beste thermometer voor onze weersvoorspelling voor het lichaam.

Haar lessen kunnen het beste worden omschreven als heerlijk, zorgzaam en met een vleugje vrije flow.

Opnieuw verbinden met het zelf, herontdekken, voortdurend onderzoeken. Ademen door het moment dat nu is, zijn terugkerende aspecten die haar stijl bepalen. Op en naast de mat.

Yoga vakantie in Griekenland
Yoga reis in Griekenland

Reizende yogi

Arianne is een doorgewinterde yogaleraar en yogatherapeut. Ze werkt al langer dan tien jaar met mensen van verschillende leeftijden en niveaus. Haar leven is dat van een reizende yogi, die enkele maanden per jaar werkt en woont in Goa, India. Met excursies naar andere delen van Azië. Haar zomers worden doorgebracht in heel Europa en op Maui Hawaii. Met workshops, speciale lessen, nidra-concerten en retraites.

Privésessies in yogatherapie, vrijgeven van stresspatronen, alchemie van touch-massage, workshops geven. Trainingen in yoga-therapie, yin-yoga, anatomie, kunst van het lesgeven en modules voor lerarenopleiding voor verschillende internationale scholen. Hier houdt ze zich mee bezig.

Naast haar werk als yoga teacher en therapeut, creëert en doceert Arianne ook dans en gerelateerde evenementen voor zeer diverse groepen en locaties.

Inspirerende leraren

Tijdens haar reizen heeft ze veel prachtige leraren ontmoet. Met veel verschillende achtergronden in yoga, tcm, instant choreografie, danstherapie en lichaamswerk.  Deze mensen hebben haar praktijk en onderwijs gemaakt zoals het nu is. Veel dank gaat uit naar hen

Mindful en Mindfulness in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.