Yoga vakantie met Chantal

Yoga retreat   |  Chantal van Leeuwen

‘Cruise mee naar schitterende plekken en uitzichten, heerlijke yogalessen en
laat je inspireren!’

Ervaar een combinatie van rust, kracht en flow tijdens de yogalessen. Kracht vanuit de grond in het lichaam, flow van natuurlijk voelende bewegingen. Er is ruimte om houdingen waar te nemen, bewustwording, en houdingen vloeiend te laten bewegen op de adem.

Tijdens de yogalessen van Chantal worden elementen van verschillende
yogavormen samengebracht: Restorative, Yin, Tai Chi, Pilates, Easy Flow en
Vinyasa Flow.

Yogareizen
Vinyasa en Easy flow

Met warmte en humor begeleidt ze je in een flow van beweging. Een balans tussen inspanning en ontspanning. De yogalessen zijn voor iedereen geschikt. Ben je nieuw in yoga of een ervaren yogi, je wordt door Chantal begeleid en uitgedaagd binnen jouw grenzen.

In de ochtend geeft ze een flowles en ervaar je ruimte, kracht en energie in het
lichaam. In de middag is er aandacht voor balans en ontspanning en combineert ze Tai Chi elementen met Yin en ontspanningsoefeningen.

‘Body & Mind’

Chantal volgde een 200 uur Alliance Hatha Yoga opleiding, een 100 uur Ashtanga Yoga opleiding en verschillende vormen van Vinyasa Yoga modules oa bij Shiva Rea. Ze volgde een module in Movement Theraphy (bewegingstherapie), en een opleiding Body & Mind Language coaching. Via Body & Mind coaching leer je hoe je de samenwerking tussen je lichaam en geest positief kunt beïnvloeden. Je leert signalen van je lichaam kennen en laat je voelen wat goed is voor jou en wat niet.

Je lichaam is de richtingaanwijzer die jou precies vertelt waar je heen wilt. In haar yogalessen neemt ze elementen van Body & Mind Language mee.

‘Take Time to Make Your Soul Happy’

Chantal geeft wekelijks yogalessen bij verschillende yogastudio’s in en rond Utrecht.

Zij is yogadocent, freelance stylist en maakt schilderijen. Ze geeft workshops yoga & intuïtief schilderen en yoga  & dans. Ze heeft al meerdere yogacruise-reizen begeleid.

Laat je inspireren

Cruise mee en laat je inspireren in haar yogalessen!  Je komt op schitterende plekken waar je tot rust komt, yoga ervaart en wordt geïnspireerd.

‘Door te reizen maken we herinneringen, laten we ons inspireren en geven we vorm aan onze levensenergie’

Body & mind
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.