Yoga vakantie met Eline

Yoga retreat   |  Eline van de Kam

‘Yoga maakt de wereld mooier’

Tijdens de yogasessies op deze reis is er volop ruimte voor het opzoeken van de grenzen van het lichaam en verstilling van de geest. Onze drukke westerse lifestyle laten we even voor wat het is.

Het lichaam kalmeert en er ontstaat ruimte. Ruimte om te ervaren hoe echte ontspanning voelt. In de natuur, in verbinding met jezelf en elkaar.

Vrede in jezelf en in de wereld om ons heen.

‘Yoga brengt verstilling’

Eline van de Kam op de yogacruise
Actieve vinyasa en yoga nidra in Griekenland

Eline is een enthousiast yogadocent uit Amsterdam. Met een groot hart en op authentieke wijze biedt ze wekelijks 6 yogalessen. Uiteenlopend van een actieve vinyasa practice tot een verstilde restorative les en totale ontspanning in yoga nidra.

Ze is nauw betrokken bij de Teacher Training op De Nieuwe Yogaschool. Als mentor begeleidt ze aankomende leraren op de yogamat. Eline: “yoga verbindt me met mijn waarheid en neemt me mee in de stilte”, dit deel ik graag met jou.’

‘Yoga is voor iedereen’

Eline weet met haar natuurlijke benadering en positieve inslag mensen te raken. Tijdens deze reis gaat alle aandacht naar de ervaring van het moment.

Het ‘nu’.

Het ‘nu’, DIT moment, waar we het leven helemaal mogen omarmen, precies zoals het zich aandient. Het hoeft allemaal niet sneller, knapper of dunner.

Je bent helemaal genoeg zoals je bent.

yoga retreat in Griekenland met Eline van de Kam
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.