Yoga vakantie met Ellen Pistoor

Yoga retreat   |  Ellen Pistoor

‘Reizen en Yoga zijn mijn 2 grote passies. Steeds weer mooie nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen en culturen leren kennen. Dat samen met yoga is in mijn ogen de beste combinatie. Yoga creëert ruimte in je lichaam en in je geest, het maakt je emotioneel stabieler en je wordt er sterker en flexibeler van. Een boost voor je welzijn!’

Yoga everywhere!

Ellen geeft op verschillende plekken les in Amsterdam, Haarlem en Utrecht en af en toe ook in Portugal.

‘Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op de YogaCruise! Het wordt een heerlijke week.’

Reizen en yoga in Griekenland
yogavakantie in Griekenland

Geen yoga ervaring nodig!

In haar Yang lessen neemt Ellen je mee van pose naar pose. In een vloeiende bewegingen op het ritme van de ademhaling. Zo ontstaat er een mooie flow waar de bewegingen gekoppeld zijn aan de in- en uitademing. We werken aan kracht en tegelijkertijd aan flexibiliteit.  Je hoeft overigens geen Yoga ervaring te hebben, iedereen is welkom!

Energie

Bij de Yin lessen zoeken we een diepe stretch van het bindweefsel door ons lichaam een aantal minuten in verschillende houdingen te laten ontspannen. Door ademhalingsoefeningen en de rek en druk op het fascia, een netwerk dat alle spieren, gewrichten, botten en organen omhult, kan energie weer gaan stromen. Door hydratatie van het weefsel worden we soepeler.

Leren & accepteren

We trainen onze geest om niet zo snel afgeleid te raken door alles wat er om ons heen gebeurd. We leren om lekker bij ons zelf te blijven.

‘Accepteren waar je nu bent en vanuit daar kunnen groeien’

yoga retreat in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.