Yoga vakantie met Esther Janssen

Yoga retreat   |  Esther Janssen

Behalve dat je heerlijk ontspant tijdens deze cruise, leer je ook hoe je eenmaal terug in je dagelijks leven de stress signalen van jouw lichaam herkent. Je weet wat je lichaam nodig heeft zodat je je elke keer weer opnieuw ontspannen, fit en vitaal voelt.

Transformatie Yoga

Ik ben Esther Janssen, 52 jaar.  Afgestudeerd yoga docente in Transformatie Yoga (vorm van Hatha Yoga), Lichaamsgerichte coach en Dans Coach. Diverse jaren gaf ik reguliere yogalessen en heb ik  een eigen yoga school geleid.

Totdat ik voelde dat ik de yoga wilde integreren in een coachingsprogramma:
‘Jouw Lichaam als Gids naar Rust | Focus | Genieten’. Waarin ik ambitieuze, nieuwsgierige en ondernemende mensen laat ontdekken hoe ze van stress naar vrijheid kunnen bewegen.  En zo het leven vormgeven dat ze het liefste willen.

Yoga teacher
Coaching en yoga in Griekenland

De rode draad in alles wat ik doe is, dat ik mensen laat ontdekken wie ze zijn en wat het leven is dat ze het liefste willen.

Wat betekent yoga voor mij?

Voor mij is yoga een prachtige manier om te voelen wie ik ben, wat er in mij is, wat ik wil, verlang en nodig heb. Bovendien zorgt het ervoor dat mijn lijf soepel en krachtig blijft.

En ik vind het superleuk om jou mee te nemen op dit avontuur. Je aan te reiken hoe je luistert naar de signalen van je lichaam. Je te laten ontdekken hoe yoga een spiegel is van wat je tegenkomt in je dagelijks leven. Hoe je je lichaam verder opent, zodat je voelt wie je echt bent en je je energiek en vitaal voelt. Zodat je sterker, krachtiger, lichter en zelfverzekerder weer naar huis gaat.

Er is alle ruimte voor persoonlijke aandacht  en ik pas de oefeningen zo nodig aan, zodat ze ook passen voor jouw lichaam.

Van Stress naar Vrijheid

Dagelijks geef ik in de ochtend een prachtige combinatie van dezelfde serie hatha yoga houdingen, in combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen. We wisselen in- en ontspanning telkens af.  Juist door het herhalen van deze afwisselende cyclus kom je steeds dieper in jezelf en leer je over de signalen van jouw lichaam en hoe je jouw lichaam – ook in jouw dagelijks leven –  precies kunt geven wat het nodig heeft.  Zodat je niet alleen tijdens de yogacruise  opgeladen en ontspannen bent, maar altijd weer terug kunt keren naar dit gevoel!

Ademhaling en aanraking

In de middag gaan we dieper in op één van de houdingen en het verder ontspannen van het lichaam door ademhaling en aanraking. Je bent altijd welkom met vragen of om te delen wat jou heeft geraakt tijdens de lessen.

Wanneer je dat wilt, krijg je dagelijks een opdracht mee die je helpt om meer inzicht te krijgen in wat jou stress geeft in je dagelijks leven. En is het ook mogelijk additioneel een afspraak te maken om helder te krijgen en voelen hoe jij stress in jouw leven opbouwt en wat jij kunt doen om je los te maken van dit patroon en van stress naar vrijheid te bewegen.

Wat neem je mee van deze van Stress naar Vrijheid Cruise?

Van deze week neem jij mee wat de 4 stappen zijn die je altijd helpen wanneer je stress voelt en de 5 tools van jouw lichaam die je elk moment kan gebruiken, die zorgen dat je van stress naar vrijheid beweegt.

De wijsheid van je lichaam

En verder staat deze Cruise voor diep ontspannen, genieten, jezelf voelen en zijn…..
De wijsheid van jouw lichaam vertelt je namelijk heel precies wat goed is voor jou.
Zelf ben ik gek op reizen, eilanden, zon, yoga,  water, hangmat, lezen, lekker eten en dansen.

Hatha Yoga reizen in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.