Yoga vakantie met Gera Fokkens

Yoga retreat   |  Gera Fokkens

De 49- jarige Gera Fokkens is moeder van drie kinderen en is in het dagelijks leven coördinator Mentorschap. Daarnaast is ze sinds 2004 gepassioneerd yoga en Pilatesdocente.

Gera: ”Ik heb opleidingen gedaan op gebied van Pilates I en II, Hatha yoga, Yin yoga, Poweryoga, zwangerschapsyoga, hormoonyoga, anatomie en fysiologie. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar van een Ayurveda opleiding.

Mijn motto: Met yoga raak je nooit uitgeleerd”.

yoga vakantie in Griekenland
Yoga en Pilates

Voor Gera is yoga echt een levensovertuiging

“Persoonlijk kan ik mij geen leven voorstellen zonder yoga. Ook het lesgeven is echt een hobby: ik word er gelukkig van om te zien wat yoga voor mensen kan betekenen: je ziet vaak al een groot verschil tussen binnenkomst en vertrek uit de lessen.

Ik vind het belangrijk dat mensen vriendelijk zijn, zowel voor zichzelf maar ook voor anderen. Dit moet ook blijken tijdens de lessen. Door met aandacht en mildheid mee te doen, leert men verdraagzamer te zijn: zowel naar zichzelf als naar de omgeving.

Dat maakt het leven en de wereld weer een stukje mooier”

Yoga reizen in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.