Yoga vakantie met Germaine

Yoga retreat   |  Germaine van Ballegooijen

Germaine heeft veertien jaar geleden samen met haar partner Gerard ZonnigZeilen opgericht, zeven jaar geleden is daar de Yogacruise uit voortgevloeid.

Samen met Gerard en hond Dirkie heeft ze meer dan zes jaar langs de Griekse eilanden en de Turkse zuidwest kust gezeild, gewerkt en op hun zeilschip de GanGan gewoond.

Elke yogales op een andere unieke plek

Schaduwrijke yogaplekjes, verlaten baaitjes en rustgevende vergezichten, ze heeft ze allemaal gevonden. Germaine heeft al talrijke yoga reizen meegemaakt en begeleid.

zeilen en yoga in griekenland
Yogavakantie in Griekenland

De vinyasa of flowyogalessen van Germaine zijn to the point, toegankelijk en toch dynamisch. De houdingen (asana’s) worden in een vloeiende beweging uitgevoerd, de ademhaling is gelijk aan de bewegingen.

Haar opleiding heeft ze gevolgd in Amsterdam bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. In Kroatië heeft ze zich verder gespecialiseerd in Creative & Intelligent sequencing onder begeleiding van Daphne Koken.

Yoga met een knipoog

Germaine vindt het leven al serieus genoeg en wil haar yogalessen dan ook met plezier geven en laten beleven. Mensen die geen ervaring met yoga hebben kunnen op deze manier ongedwongen kennis maken. Voor de ervaren yogi’s worden speelse en dynamische alternatieven geboden.

Yoga & wijn, alles kan, niets moet!

Naast de yogalessen houdt Germaine erg veel van dieren, vooral honden & katten, van werken en skiën in het zonnetje, van lekker eten, een goed glas wijn en gezelligheid.

Haar levensmotto, van haar favoriete kapitein, tevens dancing king, filosoof, poëet, wijsgeer & master of the grill, Sedat Taşkıran:

“Why not!?”

yogacruise met Germaine van Ballegooijen
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.