Yoga vakantie met Ilanit de Wilde

Yoga retreat   |  Ilanit de Wilde

Ik ben opgegroeid met ouders die “sannyasin” werden, (toegewijde aan de Indiase meester Osho) en heb daardoor mijn jeugd in een commune gewoond. Achteraf ben ik daar nu dankbaar voor.

Waar ik dan dankbaar voor ben? Dat ik zoveel verschillende mensen heb mogen ontmoeten, zoveel heb gezien en beleefd, waardoor ik flexibel en tolerant in het leven sta. Ik voel dat ik leef en met beide benen in de wereld sta, in plaats van leef en van de wereld ben.

Natuurlijk heb ik dit lang niet altijd zo gevoeld, maar na lange zoektochten en vele ervaringen voel ik mij in verbinding met mijzelf en de mensen om mij heen. Mijn ervaringen helpen mij om mensen te begrijpen en ze te zien met compassie.

yoga reizen griekenland ilanit de wilde
yoga reis ilanit de wilde

Ik leef steeds meer vanuit mijn hart, en iedere dag heb ik weer die keuze… Hoe mooi is dat?!

Mijn drive is m’n passie en compassie voor het leven en Yoga is voor mij een groot onderdeel hierin, daartoe mijn talenten te delen! Ik geef Deugden en Yin Yoga (gebaseerd op Hatha)met daarin verwerkt meditaties, voor iedereen toegankelijk.

Het leven is een avontuur. Een ontdekkingstocht van en naar het hart. Ik heb op prachtige plekken in de wereld gewoond, en vele reizen naar binnen gemaakt. Eén van de dingen die ik daarin heb ontdekt is; “ik houd van het leven, en het leven houd van mij”. Een affirmatie met diepe dankbaarheid voor het leven en een drijfveer voor alles wat ik doe, en van waaruit ik graag (door)geef en met jou deel en verbindt.

Ik geef yoga & meditatieles, werk met klankschalen & gongs. Waar dan ook; ik ontmoet en zie je graag!

yoga reizen ilanit de wilde
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.