Yoga vakantie met Ineke Jochems

Yoga retreat   |  Ineke Jochems

Live you’re life to the fullest

Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen.In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

yoga vakantie
yoga reizen

Mentaal, emotioneel en spiritueel

Deze gebieden staan centraal in mijn werk als Psycholoog/coach, maar ook als yoga docent en een belangrijk aspect wat ik hier aan toe voeg is de ademhaling, dit is letterlijk en figuurlijk de constante factor.Onze ademhaling is altijd in het hier en nu en heeft direct invloed alle eerder genoemde gebieden

Onze ademhaling is onze gids!

Mijn lessen als yogadocent kenmerken zich hierdoor maar ook door mijn persoonlijke aandacht, liefde en betrokkenheid. Ik leef yoga en straal dit ook uit, de afgelopen 15 jaar heb ik diverse teacherstrainingen en vele lessen/ workshops gevolgd om mijn zelf te verdiepen en te bekwamen in de filosofie/ anatomie en bewegingsleer mbt Yoga en meditatie. Uiteraard komen hier opleidingen zoals mijn verpleegkundige opleiding, mijn studie psychologie en coachopleidingen ook van pas evenals mijn lange werkervaring in de zorgsector als ook in het bedrijfsleven.

Yoga in welke vorm dan ook, of ik nu een Ying / Restaurative les , Hatha, Hot hatha, Vinyasa of Astanga les geef, brengt mensen altijd in verbindingen met zichzelf en geeft altijd de ruimte/ mogelijkheid om de wervelingen van de geest tot rust te brengen.

En je lijf, geest, emoties, en ademhaling bewust te observeren en de verstilling in je zelf op te zoeken en je bewustzijn te verruimen.

yoga vakantie griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.