Yoga vakantie met Irene van Gent

Yoga retreat   |  Irene van Gent

Hi, Ik ben Irene en ik breng mensen graag in contact met hun eigen essentie en vooral met hun eigen rustpunt.

Yoga heeft mij geholpen onder de loep te nemen en te ontdekken wat ik echt belangrijk vind in het leven. Ik wist diep van binnen wel dat er meer was dan ik zag, alleen durfde ik daar nooit aan toe te geven. Het stond zo haaks op alles wat ik geleerd had op school, van mijn ouders en in de sociale omgevingen waar ik rond liep.

Het yogapad

Sinds 10 jaar volg ik het yogapad. Eerst als student, na een paar jaar ook als docent. Hoewel het student-zijn eigenlijk nooit ophoudt. Ook yoga is een leven lang leren en is voor mij veel meer dan het doen van de asana’s. Het is juist dat wat er buiten de mat gebeurt wat zo leerzaam is.

Nu durf ik steeds meer te vertrouwen dat het altijd goed komt als ik mijn gevoel volg.”

yogapad
Yogaboek Irene

Geluk in 8 koppen thee

Om yoga als levensstijl beter te begrijpen ben ik 5 jaar geleden het Achtvoudige pad van Patanjali een jaar lang helemaal doorlopen. De lessen die ik leerde en de ervaringen die ik opdeed waren zo waardevol dat ik die met veel meer mensen wilde delen. Daarom schreef ik het boek “Geluk in 8 koppen thee”. Door veel yogi’s wordt dit ervaren als een boek dat duidelijk en eenvoudig uitlegt hoe het Achtvoudige pad van yoga nu eigenlijk in elkaar zit.

 Yoga als hulpmiddel

Yoga geeft me de stevigheid echt te doen wat ik wil en te uiten waar ik voor sta. Na verschillende burn-outs kan ik met zekerheid zeggen dat het van essentieel belang is dat je doet wat bij jou past en waar jij blij van wordt. En dat yoga een heel belangrijk hulpmiddel is om dichter bij je essentie te komen en daar naar te leven. Momenteel geef ik yogales aan mensen met een burn-out, schrijf ik een nieuw boek en coach ik mensen om weer zichzelf te worden.

yoga retreat met Irene van Gent
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.