Yoga vakantie met Jacoliene

Yoga retreat   |   5 – 12 okt

Puur door nieuwsgierigheid kwam ik met yoga in aanraking, maar aanvankelijk was het moeilijk om mijn draai vinden. Te ‘zweverig’ voor mijn doen. Totdat ik bij een Vinyasa les kwam, dat paste echt bij me. De lessen waren lekker fysiek, down to earth en gaven me doorgaans een energieboost en een blij gevoel. Door mijn enthousiasme wilde ik me verder in de yoga verdiepen en heb ik een Vinyasa teacher training gevolgd. Hierdoor raakte ik nog meer geïnspireerd!

Yoga voor kleine groepen

De behoefte ontstond om zelf les te gaan geven daarom ben ik meerdere vervolgtrainingen gaan doen. Inmiddels heb ik een studio waar ik yoga geef aan kleine groepen. Vinyasa, stoelyoga en ‘basisyoga’ – gericht op beginners en alignement, dat laatste is meer aandacht voor hoe je een houding uitvoert.

Yoga en strand
Yoga vakantie

Actieve flow les

Tijdens de yogacruise zullen de ochtendlessen actief zijn in een ‘flow’ vorm, waardoor je enthousiast en fris de dag kan beginnen. De lessen zal ik qua intensiteit aanpassen op het niveau van de groep. Er worden opties voor de houdingen aangeboden zodat je het kloppend kan maken voor jouw lijf. Maar….. ik hou van uitdagende lessen.

Yoga Nidra

De avondlessen zullen minder activerende houdingen bevatten, maar wel in flow vorm blijven omdat je nu eenmaal flow in je leven wilt houden. Zowel in de ochtendlessen als avondlessen staat de ademhaling zeer centraal. Er zal in deze week ook in ieder geval een Yoga Nidrales aangeboden worden. De yoga van de slaap. Niet om in slaap te vallen, maar om jezelf totaal te kunnen ontspannen en nieuwe energie op te doen.

 Ontspanning van lichaam en geest

De lessen zijn speels, soms een beetje rebels, omdat dat nu eenmaal in mij zit. Wat zou deze week je kunnen brengen? Veel plezier, niet te serieus, bewustwording van je lichaam, ontspanning van je geest en je lijf. En misschien ga je ontdekken dat je practice óp de mat een weerspiegeling is van je leven ván de mat.

Maar: zonder verwachtingen, geniet je het meest.

Yoga retraite
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.