Yoga vakantie met Jacqueline

Yoga retreat   |  Jacqueline In den Haak

Yoga in de buitenlucht is echt puur geluk

Zon, zeilen en yoga is een droom die mijn beide passies combineert. De zon op je lijf, de wind door je haren, het klotsen van het water tegen de romp van het zeilschip….Ik kom uit een ‘zeilfamilie’ en ben daarom graag op het water.

yoga vakantie Griekenland
yoga vakantie Griekenland

In 1994 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Ruim 12 jaar heb ik in binnen- en buitenland gewerkt. In mijn werk zag ik dagelijks dat mensen het lastig vinden om door te ademen, vooral bij inspanning, pijn of stress.

Dynamische hatha yoga

Sinds  2011 ben ik gediplomeerd en erkend (VYN) yogadocente. Ik geef dynamische hatha yoga en yoga en dans onder de naam Yoga Luna.  Kijk gerust eens op mijn website www.yogaluna.nl om een indruk te krijgen.

Na acht jaar lesgeef ervaring omschrijf ik mijn lessen als speels, dynamisch, veel aandacht voor de adembeweging, meerdere opties om een houding meer of minder intensief te maken binnen de les en daarom voor iedereen toegankelijk.

Wat heb ik er zin in!

yoga vakantie Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.