Yoga vakantie met Jessica

Yoga retreat   |  Jessica van der Laan

Hallo, ik ben Jessica van der Laan,  een zelfstandige ondernemer uit Heerenveen. Vanuit mijn krachtcentrum, wat tevens de naam is van mijn onderneming, geef ik Yoga en Pilates lessen. Ik ben masseur in zowel ontspanningsmassage als klachtgerichte massages.

Passie

Mijn werk is mijn passie! De lessen en mijn massages geef ik vanuit mijn hart. De intentie is om mensen met mijn les of massage een voldaan en fijn gevoel te geven. Zodat zij fit en vitaal in het leven kunnen staan. Rug, nek, schouder of stress klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer jij met plezier mijn lessen volgt.

yoga en massage op de yogacruise
Pilates en yoga in Griekenland

Eveneens geef ik workshops en trainingen op locatie aan bedrijven en scholen voor werknemers en leerlingen in het voortgezet onderwijs. De yoga of pilates lessen geef ik met groot plezier, het is de bedoeling dat er gelachen wordt in mijn lessen.

Perfectie bestaat niet

Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze niet lenig genoeg zijn voor Pilates of Yoga. Ze zien in tijdschriften en op tv alleen maar mooie mensen in perfecte houdingen, dit is natuurlijk een vertekend beeld. Perfectie bestaat niet in yoga. Geen één lichaam is hetzelfde. Door bezig te zijn met je lichaam ervaar jij het verschil. Door aan yoga te doen word je een ander mens, lichamelijk en geestelijk.

Yoga voor een krachtig lichaam

Daarnaast hou ik van sportieve uitdagingen. Zelf doe ik aan hardlopen, racefietsen en zwemmen, de  triatlon dus. Yoga en Pilates is uitermate doeltreffend voor mensen die aan duursport doen omdat je hiermee een krachtig en lenig lichaam krijgt.

Passie voor yoga
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.