Yoga vakantie met Juliska

Yoga retreat   |  Juliska van Rossum

Juliska is mindfulness trainer en yogadocente.

Yoga gaat voor mij over verbinding. De verbinding met jezelf, met je ademhaling, de verbinding tussen je lichaam en je geest. En waar kan dat beter dan in de buitenlucht, in het zonlicht met op de achtergrond het kabbelende water van de Middellandse Zee? Dichter bij de natuur, dichter bij jezelf.

Mindfulness en yoga in Griekenland
Yoga reis in Griekenland

Flexibiliteit en kracht

Vanuit mijn passie voor yoga en mindfulness, wil ik jou helpen om die verbinding te ervaren, tijdens een onvergetelijke zeilreis. Waarom? Om meer balans, rust en kracht te vinden, in jezelf. Wat kun je verwachten: in de ochtend een actievere les, vinyasa flow waarbij we bewegen op de adem. Ontdek de flexibiliteit en kracht van je lichaam.

Jouw peace of mind

In de avond een rustige les, met yin yoga en yoga nidra. Ontspan en vind jouw ‘peace of mind’. Op zoek naar balans tussen een veeleisende baan en gezondheid, volgde ik zelf jaren geleden een mindfulness training. Dat was voor mij een belangrijk keerpunt om bewuster te gaan leven. “Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen” is een belangrijke wijsheid uit Mindfulness.   

Wat ik had geleerd wilde ik heel graag met anderen delen. Ik werkte al jaren in het hoger onderwijs, maar ontdekte nu waarin ik écht les wilde geven.

Yoga therapeut

In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot gecertificeerd mindfulness trainer. Ik volgde twee yoga opleidingen, yin yoga en vinyasa flow. En ik volg een opleiding tot yoga therapeut. Anderen helpen in hun ontwikkeling, mensen zien groeien en bloeien, dat is mijn passie.

yoga retraite in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.