Yoga vakantie met Karin Baank

Yoga retreat   |   Karin Baank

Contact met mensen staat mijn hele leven al centraal of het nu qua werk, sporten of in mijn vrije tijd is, ik omring mij graag met mensen. Ben energiek, enthousiast, leergierig, geïnteresseerd in anderen, open in communicatie, hou van verandering, sta open voor het avontuur  en ben een levensgenieter pur sang.

Op werkgebied heb ik in al die jaren van alles gedaan oa, begonnen bij de douane, secretaresse, verkoop, consulente, kledingontwerpster, 12 jaar eigen kledingzaak, kooklesgeefster (in eigen kookstudio en bij opleidingen in het buitenland), kok, cateraar, voedingscoach, yogadocent en masseuse…..

Lomi Lomi massage
Yin en vinyasa yoga

Heel afwisselend en dat is ook wat ik zo leuk vind aan het leven, de diversiteit, verschillende rollen, contact met mensen en bovenal de uitdaging. Vol enthousiasme stap ik in nieuwe uitdagingen en kom dan helemaal tot bloei.

Lomi Lomi massage

De drie pijlers die daaruit springen en mijn passie verwoorden zijn het koken (cateren van weekenden en weken op locatie met als thema bewustwording, balans, adem, gezondheid in de breedste zin van het woord), het geven van Vinyasa en Yin yoga en tot slot de Lomi Lomi massage.

Dit alles doe ik vanuit mijn bedrijf www.puurkokenmetpassie.nl, hierdoor straal ik, krijg ik energie en raak ik zoveel mensen. Na het serveren van een maaltijd zijn de blije gezichten het toetje voor mij. De kers op de taart en datzelfde geldt om de energie te voelen en ontspanning en rust te zien na het geven van een yogales of massage.

Life goes where the energy flows!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mij te omringen met vrienden, lekker eten, zodra de zon schijnt vind je mij buiten, de zomer is voor mij de mooiste tijd van het jaar en je vindt mij dan vooral buiten, in de zon, als het even kan bij de zee en liefst in warme oorden, daar voel ik mij als een vis in het water en zo vrij als een vogel. Ik ben een actief persoon en mijn voeding, yoga, slow joggen, zon en het lezen van een boek maken balans in mijn drukke leven.

I go with the flow EN bovenstaande zijn volgens mij de ideale ingrediënten voor deze mooie uitdaging.

Yin- yang filosofie

Tevens is mijn achtergrond qua koken gebaseerd op de 5 Elementen, die met alle meridianen weer invloed uitoefenen en verweven kunnen worden met de yoga en altijd op zoek zijn naar balans. Net zoals de natuur: dag en nacht, in- en uitademing, man en vrouw, yin en yang.

Deze yin- yang filosofie is de basis waar vanuit ik al meer dan 35 jaar leef.

yogareizen
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.