Yoga vakantie met Maaike Aker

Yoga retreat   |  Maaike Aker

Bewust leven van binnen en buiten is voor Maaike echt een ‘way of life’ en dat deelt ze graag en met veel enthousiasme. In de yogalessen, workshops en retreats die zij geeft in binnen- en buitenland.

Be the Light en straal van binnenuit ❤

Tijdens deze yogaweek krijg je de tools aangereikt om te leren leven vanuit je hart, zodat je nog meer kunt gaan stralen van binnen uit.
Kundalini yogavakantie in Griekenland
Yoga en vakantie in Griekenland

Haar eigen innerlijke reis is al op jonge leeftijd gestart, altijd op zoek naar de diepere betekenis van het leven. Nieuwsgierig en altijd met beide benen op de grond.

Kundalini yoga

Die nieuwsgierigheid bracht haar onder meer naar Bali. Hier werd ze op slag verliefd op het betoverende eiland maar ook op de kracht van Kundalini yoga dat daar op haar pad kwam.  Ze voelde zich geraakt en licht, het voelde als thuiskomen in haar zelf, in haar eigen hart. Terug in Amsterdam is ze meteen met de Kundalini yoga opleiding begonnen.

Na de opleiding heeft ze nog een aantal jaar in commerciële functies gewerkt, maar de yoga begon haar steeds meer te roepen.  Ze besloot het roer om te gooien en zich helemaal op de yoga te richten.

Begeleide meditaties

Ze reisde naar India voor een aantal nieuwe en verdiepende (traditionele en ayurvedische) yoga opleidingen. Inmiddels geeft ze nu zo’n 7 jaar yogales op verschillende plekken in Amsterdam, Zaandam en Haarlem.

Ook is ze gestart met haar eigen Meditatie You Tube kanaal, Travels In Silence. Hier biedt zij verschillende begeleide meditaties aan, allemaal opgenomen op schitterende plekken in de Aziatische natuur. Transformatie, los laten en vooral plezier zijn kernwoorden in haar lessen, workshops en retreats.

Stilte en bezinning

Tijdens deze yogavakantie neemt Maaike je graag mee in een verdiepende reis door het Hart.  Er zal veel aandacht zijn voor Kundalini Yoga met (mantra) meditatie. Lekker veel beweging en prachtige momenten van stilte en bezinning. Kundalini Yoga is niet alleen praktisch, het is ook een super krachtige yogavorm.

Kalm & helder

Het brengt het klierensysteem in balans, her ruimt op en het versterkt het zenuwstelsel. Je leert om kalm, gecentreerd en helder te blijven. Door de kracht en energie die het je geeft, leer je om te gaan met uitdagingen in je leven. Je leert mee te bewegen met de stroom van het leven en dat geeft een gigantisch fijn gevoel!

Yoga en strand vakantie in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.