Yoga vakantie met Maija Klamer

Yoga retreat   |  Maija Klamer

Maija Klamer is een ervaren docente met meer dan 500 uren als Registered Yoga Teacher. Ze nodigt je uit om diep te ontspannen, het leven te vieren en simpelweg te genieten van de Mediterrane levenskunst. Maija wil graag de positieve kracht van yoga en meditatie met je delen.

Yoga aan zee
Yogareizen aan zee

Spiritualiteit

Ze doet dit middels dynamische vinyasa flow, hatha, yin/yang en tantra yoga. Pranayama en meditatie technieken komen veel aan bod in haar yoga sessies. Maija’s enerzijds down-to-earth benadering van spiritualiteit en haar speelse en vrouwelijke energie anderzijds, creëren een sfeer waarin iedereen zich welkom mag voelen.

Retreats

In Mei en Juni is Maija in Europa om retreats te begeleiden en haar familie en vrienden te bezoeken. De rest van het jaar woont ze op een eilandje in Cambodja, waar ze momenteel druk bezig is met het opzetten van een yoga & wellness center.

Inspiratie

Het stimuleren van mensen om een ​​vrij en bevredigend leven te leiden en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezond milieu, is haar kernmotivatie. In haar nauwe band met Moeder Natuur vindt ze eindeloze inspiratie.

Maija geeft ook massages aan boord: ontspannende ayurvedische massage of traditionele Indiase ‘walking’ massage.

Strandvakantie
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.