Yoga vakantie met Mareille

Yoga retreat   |  Mareille Outshoorn

Hallo! Ik ben Mareille. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen door Yoga. 

Mijn favoriete quote:

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Mark Twain
Vinyasa retreat in Griekenland
yoga vakantie in Griekenland

Ik geloof dat door yoga te integreren in je leven, je steviger in je schoenen staat, betere keuzes kunt maken en je lekkerder in je vel zit. Het maakt niet uit of dat betekent dat je een of twee keer in de week naar een les gaat, een paar houdingen thuis beoefent, mediteert of gezellig mee gaat met de yogacruise op de prachtige Griekse en Turkse wateren. Je beoefent het op jouw unieke manier.

Innerlijk geluk

Voor mij was de ingang naar yoga voornamelijk fysiek, later ondervond ik dat yoga ook mijn pad naar innerlijk geluk en tevredenheid zou worden. Yoga is meer dan lichaams-flexibiliteit. Juist die combinatie, van het fysieke, het mentale en het energetisch/ emotionele, spreekt mij aan en komt terug in de lessen die ik geef.

In mijn yogalessen leer je je lichaam te respecteren. Mijn lessen zijn een ‘fusion’ van vinyasa, hatha en yin-yoga.

Yoga delen

Verder hou ik van mensen, daardoor ben ik een toegankelijke en makkelijk te volgen docent. Bekend om mijn zonnige persoonlijkheid en mijn vermogen om duidelijke aanwijzingen te geven in de houdingen. Ik wil graag de wijsheid van yoga  delen. Mijn inherente optimistische kijk op het leven maken de lessen tot een fijne ervaring voor studenten van alle niveaus.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Yin yoga in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.