Yoga vakantie met Marga

Yoga retreat   |  Marga Edelman

Ik ben Marga Edelman, eigenaar van Marga’s Yoga. Voor mij is yoga meer dan het laten zien van een aantal houdingen, het is een levenswijze. Keywords:

Yoga, verbinden, zon, vrolijk, genieten, rust, inspanning en ontspanning.

Het lijkt mij heerlijk om tijdens deze cruise yogalessen te verzorgen. Afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Ik kijk er naar uit!

Yogareizen in Griekenland
Mindfulness en yoga in Griekenland

Yogafilosofie

Marga heeft een Hatha opleiding afgerond en de Yin Teachertraining bij Johan Noorloos. Verder heeft zij verschillende specialisaties behaald. Zoals: Ashtanga, Flow en Poweryoga, Aerial Yoga en Yin Yang Yoga.
Zij heeft 8 jaar ervaring in het geven van Yoga en dit doet zij met veel plezier. “Vooral de yogafilosofie sprak mij aan. Yoga veranderde mijn kijk op het leven. Ik ben positiever, gelukkiger en innerlijk rustiger”.

Ayurveda

Door Mindfulness toe te passen tijdens haar dagelijkse bezigheden kan Marga meer in het moment leven. “Ik maak me minder zorgen om onbenulligheden. Ik vind het belangrijk om meer te lachen en liefdevoller te leven. Verder ben ik ook zeer geïnteresseerd in de Ayurveda, de wetenschap van het leven”.

Ayurveda en yoga
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.