Yoga vakantie met Marjolein Impe

Yoga retreat   |  Marjolein Impe

Ik ben Marjolein, geboren in het midden van de “eightees” én in de carnavalshoofdstad van België: Aalst.

Als kind was ik al helemaal in de ban van alles wat met dansen en stretching te maken heeft. En kijk, zoveel jaren later ben ik niet alleen dansdocente op een Academie, maar ook gediplomeerd yogadocente! 

Power yoga
Yoga vakantie

Ik kreeg in 2016 mijn eerste yoga-opleiding (Ashtanga) in Ierland, de tweede opleiding in Yin Yoga volgde een jaar later in Gent.

Power yoga

Intussen heb ik mijn eigen yogabedrijfje opgericht, “Yoga & Me”. Buiten mijn wekelijkse lessen organiseer ik ook geregeld workshops Detox, Relax & Renew, Yin Yoga met live muziek en Power Yoga.

Na een aantal jaartjes rondzwerven in Europa en Afrika, woon ik nu in de omgeving van Brussel. In een gezellig huisje met mijn lieve vriend, mijn twee plusdochtertjes en ons adoptiehondje Tito.

Stevige wandeling

In mijn vrije tijd vind je mij met een koffietje en een goed boek in de zetel. Met een wijntje in de hand bij vrienden thuis of op een terrasje. Of achter mijn stikmachine – druk in de weer met kostuums voor mijn dansleerlingen.

Als het even kan, geniet ik ook graag van een stevige wandeling in de natuur of aan zee.

Yoga detox
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.