Yoga vakantie met Martine Jeths

Yoga retreat   |  Martine Jeths

In 2015 ben ik voor ’t eerst mee geweest op de yoga-zeil cruise en sindsdien ben ik eraan verslaafd.  Slapen onder de sterren, de dag beginnen met ’n frisse duik, zalig eten, zeilen, de mooiste zonsop- en ondergangen, mooie baaitjes opzoeken voor de yoga, lachen en genieten. Elke keer weer een cadeau voor jezelf.

Ik heb altijd veel gesport, het liefst buiten. Buiten in de natuur is waar ik oplaad, daarom vind ik de combinatie van yoga en zeilen zo fantastisch. Na mijn eerste yoga-cruise heb ik gelijk een reis-yogamatje gekocht en dit is mijn trouwe metgezel op mijn werkreizen. Het voelt altijd als thuiskomen wanneer ik op m’n mat sta. Yoga helpt me om in balans te blijven.

Na een blessure heeft yoga me geleerd goed naar mijn lichaam te luisteren en er goed voor te zorgen. Het heeft me geholpen weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen, mijn beperkingen te accepteren en vooral dankbaar te zijn voor wat er is. Yoga brengt me uit mijn hoofd en in mijn lijf.

yoga retreat Griekenland
yoga retreat Griekenland

Vinyasa & Yin Yoga

Voor mij is het een grote ontdekkingsreis en elke dag leer ik meer. In 2019 heb ik de Functional Vinyasa en Yin Yoga  Teacher training bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil gevolgd. Vanuit het principe dat ieder lichaam anders is, ligt de nadruk bij functionele yoga op hoe je een houding ervaart en niet hoe de houding er uitziet. Ik nodig je uit om samen te ontdekken welke houdingen het best bij jou passen. Groot, klein, dik, dun, stijf, lening, sportief of niet: iedereen kan yoga doen!

De cruise

Na een frisse ochtendduik voor de liefhebber, beginnen we de dag met een energieke yang les. We activeren en versterken onze spieren terwijl we bewegen op het ritme van onze ademhaling. In de namiddag volgt een rustige yin les waarbij we langer in een houding zitten of liggen. Het doel is om onze spieren te ontspannen en ons bindweefsel te versoepelen.

Daarnaast is het vooral genieten van de goede verzorging, de mooie omgeving, de zon op je huid en de wind door je haar.

Het is jouw vakantie: doe wat goed voelt en geniet!

yoga vakantie in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.