Yoga vakantie met Michelle

Yoga retreat   |  Michelle Schefman

Terug in balans

We leven in een snelle wereld waarin we vaak veel van onszelf vragen. En dat eist soms zijn tol. Ook ik heb dat ervaren. Tijdens deze onstuimige periode in mijn leven bracht yoga mij iedere keer weer terug in balans.

Op de mat heb ik geleerd om een betere connectie met mijn lichaam en mijn gevoel te maken. Om uit mijn hoofd en in mijn hart te komen. Om weer met beide benen stevig op de grond te staan. Sindsdien ben ik verknocht aan vinyasa yoga.

yoga vakantie Griekenland
yoga reizen griekenland

Vinyasa

Mijn vinyasa opleiding heb ik gevolgd bij Daphne Koken en Claudia van der Tier van Glow Yogastudio in Haarlem. Op dit moment zoek ik verdere verdieping in hun advanced teacher training programma. Daarnaast laat ik mij graag inspireren tijdens workshops van internationale docenten, zoals Simon Park, Shiva Rea, Nianna Bray en Florence Dedame.

Met veel enthousiasme deel ik mijn eigen ervaring tijdens mijn vinyasa lessen. In mijn lessen nodig ik je uit om met een nieuwsgierige blik naar jezelf te kijken. Echt naar binnen te keren en vanuit daar te bewegen. Met aandacht, zachtheid en liefde voor jezelf. Op het ritme van jouw ademhaling. Afhankelijk van het niveau van de groep en het moment van de dag flowen we gentle & easy of juist krachtig en sterk.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen!
Het is mijn missie om jou met een heerlijk gevoel van de mat af te laten stappen.

Rustig, helder, open en opgeladen. Volledig in balans.

Het lijkt mij ontzettend leuk jullie te ontmoeten aan boord van de YogaCruise!

yoga vakantie Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.