Yoga vakantie met Mireille

Yoga retreat   |   22 – 29 juni

Hoi, ik ben Mireille Vermeulen, 47 jaar en ik woon in Rijswijk. In het dagelijks leven werk ik bij de overheid. Daarnaast heb ik nog een business in gezondheid, welness en gewichtsbeheersing. Ook geef ik ik holistische massages (ontspanningsmassage).

Inmiddels ben ik 3 keer meegegaan met de Yogacruise. En dan nu mijn ‘eigen’ boot. Ik kijk er naar uit. Het wordt vast en zeker een mooie reis. Mooie plekjes, heerlijk eten en mooie lieve mensen ontmoeten.

yogaretraite in Griekenland
Vinyasayoga in Griekenland

Begin 2016 ben ik begonnen met Yoga. Ik merkte eigenlijk direct dat het iets met me deed, met mijn lichaam en met mijn geest. September 2017 ben ik meegegaan met de yogacruise. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Vinyasa yoga.

Verliefd op  yoga

Ik werd erdoor gegrepen. Het deed iets met mij. Ik werd ‘verliefd’ op vinyasa yoga. Mijn ademhaling bepaalde mijn bewegingen, een flow, dat voelde zo fijn. 

Op de boot veel gesproken met de docent en boeken gelezen die hij had meegenomen. Na de vakantie overgestapt naar een yogastudio om ervaring op te doen met meerdere vormen van yoga. Maar vooral om Vinyasa lessen te gaan volgen.

Passie en liefde

Vrij snel werd ik aangesproken door een docente. Zij adviseerde mij om docent te worden. Zij zag zoveel passie en liefde. Verbaasd was ik door haar advies. Echter niet snel daarna heb ik me ingeschreven voor de 200 uur Vinyasa teacher training bij Johan Noorloos, De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond. 

Yin Yoga

Om mij verder te ontwikkelen heb ik me ingeschreven voor een Yin opleiding. De docent is Skadi van Paasschen. Ik heb altijd gezegd, als ik een Yin opleiding ga volgen dan wel bij Skadi. De opleiding start 5 april 2019. Heb er onwijs veel zin in om me te verdiepen in de Yin.
Yin en yang kunnen niet zonder elkaar. Hoe mooi is het om voordat de cruise begint yin en yang opgeleid te zijn. Hierdoor kan ik mijn lessen aanpassen aan de behoeftes van de cursisten.
De lessen op de cruise zijn geschikt voor iedereen. Ook voor mensen zonder ervaring.

Door yoga te beoefenen heb ik rust gevonden, reageer ik anders, ben ik dichter bij mezelf gekomen. Yoga, ik kan niet meer zonder. Momenteel geef ik les bij een studio in Zoetermeer.

SUP yoga
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.