Yoga vakantie met Mireille

Yoga retreat   |  Mireille Vermeulen

Hoi, ik ben Mireille Vermeulen, 47 jaar en woon in Rijswijk. Mijn eigen bedrijf bedrijf richt zich op gezondheid, welness en gewichtsbeheersing. Ook geef ik ik holistische massages (ontspanningsmassage).

Inmiddels ben ik 3 keer meegegaan met de Yogacruise. En dan nu mijn ‘eigen’ boot. Ik kijk er naar uit. Het wordt vast en zeker een mooie reis. Mooie plekjes, heerlijk eten en mooie lieve mensen ontmoeten.

yoga vakantie Griekenland
Yoga met Mireille

Begin 2016 ben ik begonnen met Yoga. Ik merkte eigenlijk direct dat het iets met me deed, met mijn lichaam en met mijn geest. September 2017 ben ik meegegaan met de yogacruise. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Vinyasa yoga.

Verliefd op  yoga

Ik werd erdoor gegrepen. Het deed iets met mij. Ik werd ‘verliefd’ op vinyasa yoga. Mijn ademhaling bepaalde mijn bewegingen, een flow, dat voelde zo fijn. 

Op de boot veel gesproken met de docent en boeken gelezen die hij had meegenomen. Na de vakantie overgestapt naar een yogastudio om ervaring op te doen met meerdere vormen van yoga. Maar vooral om Vinyasa lessen te gaan volgen.

Passie en liefde

Vrij snel werd ik aangesproken door een docente. Zij adviseerde mij om docent te worden. Zij zag zoveel passie en liefde. Verbaasd was ik door haar advies. Echter niet snel daarna heb ik me ingeschreven voor de 200 uur Vinyasa teacher training bij Johan Noorloos, De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond. 

Yin Yoga

Langzaam ging ik me meer interesseren in de Yin yoga. Ik werd steeds nieuwsgieriger. De opleiding tot  Yin docent heb ik gevolgd bij Skadi van Paasschen. Yin yoga, totale ontspanning van je spieren. Het soepel maken van je bindweefsel. Bij deze vorm van yoga blijf je 5 minuten in een houding liggen.

Het voelt als compleet om Yin en Yang docent te zijn. Yin en Yang…… ze kunnen niet zonder elkaar. De lessen op de cruise zijn geschikt voor iedereen, ook voor mensen zonder ervaring. In de ochtend een Vinyasa les en aan het einde van de middag Yin yoga.

yoga vakantie Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.