Yoga vakantie met Remco

Yoga retreat   |  Remco van Buren

Hai, ik ben Remco van Buren, ondernemer, yogabeoefenaar en yogadocent. Begonnen met Yoga in een periode van mijn leven waarin ik mijzelf weer moest herpakken. De meest inspirerende lessen die ik heb gevolgd waren de lessen tijdens een retraite in Malaga gegeven door Johan Noorloos. Hij heeft mij op het pad gezet en geleerd mijn eigen stijl te ontwikkelen.

yoga retreat in Griekenland
yogavakantie met mannen

Zonnegroetseries

Mijn lessen bestaan uit dynamische en krachtige yoga-oefeningen. De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk de zonnegroetseries met daartussen steeds nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door in een flow – snel of langzaam – te bewegen en de adem daarin centraal te stellen word je bewust van het moment. En daar gaat het in mijn optiek om.

Ademhaling en verbinding

Een belangrijk component van Yoga is ademhaling. Met name de ujjaji ademhaling waarbij er gebruik wordt gemaakt van de ademhaling via de flanken. Op deze manier ontwikkel je lengte bij de inademing en diepte op de uitademing. Yoga zorgt niet alleen voor een verbetering van de houding maar ook een toename van longcapaciteit

Het geven van een Yogales of het volgen van een les betekent voor mij verbinding. Verbinding met een groep maar ook met jezelf. Namasté

Yoga warrior
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.