Yoga vakantie met Rianne

Yoga retreat   |  Rianne Schonhage

Mijn naam is Rianne Schonhage, ik ben in 1970 geboren en ik woon sinds 1996 in Hoofddorp. In 1997 kwam ik in aanraking met Yoga. Wekelijks volgde ik lessen bij Yoga Hoofddorp. Ik vond het wel prettig, maar eigenlijk ontging mij de essentie. Daarom meldde ik mij na 1,5 af bij de docent met het argument dat ik het saai vond.

De enige vraag die mijn docent mij toen stelde was : “ Is dat zo?”
Yoga vakantie Griekenland
yoga en zeilen

Deze vraag heeft mij enorm geïnspireerd. Ik bleef lessen volgen en inderdaad er ging een wereld voor me open.  Zelfs zo dat ik na een tijd behoefte kreeg aan meer verdieping. Na een korte zoektocht vond ik in 2009 mijn plek bij de Saswitha opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond en is de basis geweest voor mijn verdere pad.

Blij en gelukkig

Inmiddels is Yoga geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Yoga maakt me bewust en brengt me dichter bij mezelf. Ik word er blij en gelukkig van. Om deze ervaring en bewustwording aan anderen te mogen doorgeven is iets kostbaar.

Naast het geven van yogalessen ben ik werkzaam in het Human Resources werkveld. Bij een internationaal bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het arbeidsvoorwaardenbeleid. Te kunnen werken met verschillende nationaliteiten en culturen geeft een breder perspectief.

Is dat zo?

Yoga helpt me, ook op deze werkplek, situaties beter te begrijpen en doorgronden. Na al die jaren zijn de simpele woorden: “ Is dat zo”  nog steeds een anker voor reflectie. Ik kijk er enorm naar uit om al zeilend met jou vooral het plezier dat yoga aan het leven geeft, verder te ontdekken.
Symi Zeilen
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.