Yoga vakantie met Roos Kocken

Yoga retreat   |  Roos Kocken

“Follow your heart, live your dreams!”

Roos haar leven staat in het teken van yoga, positiviteit en avontuur. Ze geeft sinds 2009 yogales in verschillende stijlen, van Vinyasa tot Dru yoga en Yin. Door je in de lessen fysiek en/of mentaal uit te dagen wil ze je laten inzien dat je veel meer kunt dan je zelf denkt!

“Mijn yogapad begon op jonge leeftijd met Dru yoga. Dat heeft me veel ondersteuning geboden in mijn tienerjaren, zowel in mijn lijf als mentaal. Tijdens een reis in India en Indonesië maakte ik kennis met andere, actievere yogastijlen, en wat die voor mij toevoegen. Door een knieblessure nam ik in 2017 tijd om yin yoga te leren geven, en leerde daardoor beter te begrijpen hoe ik mensen met blessures en beperkingen kan helpen mee te komen in mijn lessen.

Yoga retreat in Griekenland
Dru yogareizen in Griekenland

Het is mijn doel om door goede aanpassingen en alternatieven iedereen zich welkom te laten voelen in mijn lessen. De uitdaging van fysieke yogastijlen, de zachtheid van Dru en de mindfulness van Yin. Plus het avontuur en de verbinding van Acro Yoga. Al deze stijlen bieden voor mij verschillende belangrijke onderdelen van yoga.

“Not all those who wander are lost”

In mijn lessen deel ik graag hoe yoga ons op allerlei vlakken kan helpen! Niet alleen fysiek om sterker of flexibeler te worden, maar ook om stress en spanning los te laten, meer in het moment komen en mindful bezig zijn.”

De ochtendles zal actiever zijn (Yang, Vinyasa), de late les wat rustiger en zachter voor het lijf (Dru of Yin). Zowel ervaren yogi’s als beginners zijn welkom. Ik vind het leuk om iedere student op eigen niveau uit te dagen.

strand en yogavakantie in griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.