Yoga vakantie met Sandra Duijser

Yoga retreat   |  Sandra Duijser

Sandra is een gecertificeerd Yin en Vinyasa yoga docent uit Amsterdam en geeft lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Omdat yoga haar zoveel heeft gebracht wil ze dit graag delen met anderen.

“Vooral in een tijd waarin prikkels van buiten mij teveel werden, was de yoga enorm belangrijk voor me. Een yogales was een heerlijk rustmoment en voor t eerst kreeg ik mijn drukke hoofd wat stil. Innerlijke rust, een transformatie in mijn lichaam en geest. Elke keer word ik zo blij na een yoga les”.

Sandra geeft yoga les op verschillende plekken in Amsterdam en Uithoorn.

yogareizen en strand
Yin yoga op het strand

Slow Flow

Op de yoga cruise zal ik de ochtend beginnen met een heerlijke slow flow les. We gaan rustig bewegen op het ritme van de adem en zullen zo energiek aan de dag beginnen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en ik zal verschillende opties geven zodat iedereen mee kan doen. Deze vorm van yoga kan goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen. Het opbouwen van fysieke kracht en concentratie verstevigt je innerlijke basis en zelfvertrouwen.

Ontspannende Yin yoga

In de avond zal ik een fijne Yin yoga les geven waarbij we het lichaam gaan stretchen. In een Yin les neem je tijd om er voor jezelf te zijn. We doen een serie zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt, zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Ze rekken dieperliggende spieren. De Yin yoga houdingen worden lang aangehouden, zo’n 3 tot 5 minuten. Het is als een meditatie in een yogahouding; je oefent aandachtig ‘zijn’ en je openstellen voor wat zich van binnen voordoet. De weerstand die je tegenkomt ga je verzachten met behulp van de ademhaling.

Als docent wil ik yoga op een toegankelijke, down to earth manier over brengen en ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten op de Yoga Cruise.

Tot in oktober
Namasté,

Sandra

Yoga op het Griekse strand
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.