Yoga vakantie met Sophia

Yoga retreat   |  Sophia Manté-Essen

Sophia Manté-Essen is een allround Yogadocent. Zij heeft een eigen studio in Zwijndrecht en vierde in 2017 het 10 jarig bestaan van haar bedrijf. Ze geeft les in Hatha yoga, Ground Control Pilates, Critical Alignment Yoga (Yoga bij rug, nek en schouderklachten) , Hot yoga, Combi les Yoga-Pilates, Bootcamp Yoga en daarnaast geeft zij over allerlei onderwerpen workshops.  

Pirates of the Carribean

Voor haar Pilates en Combi lessen gebruikt ze vaak bekende films als inspiratie. Zo ook de Pirates of the Carribean wat ze dan weer heel toepasselijk vindt bij een yoga zeil cruise.

Critical Alignment Yogavakantie in griekenland
Yogadocent allround in griekenland

Als geboren Rotterdamse is ze een echte “Urban Girl” of te wel een stadse dame, altijd opzoek naar de rustmomenten in een gonzende stad en hoe je je in de hectiek toch ontspannen  en vrij kan voelen. Sinds kort is ze dan ook bezig met het opzetten van een Energizer programma voor bedrijven waarin men in ongeveer 20 minuten zichzelf een boost kan geven om daarna weer fris en fruitig aan de slag te kunnen gaan.

Stilte ervaren

Kortom iemand voor wie het belangrijk is om anderen via bewustwording informatie te verschaffen over hoe je kunt mediteren, rust vinden, relaxen, yoga oefeningen doen  en stilte ervaren onder alle omstandigheden.

Zodat een fantastische beleving met een yoga zeilcruise langer blijft hangen dan tot de week na de vakantie.

yoga vakantie in Griekenland
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.