Transfers

Transfers

Als je via Yogareizen de transfers  geregeld hebt, wordt je bij aankomst op de luchthaven in Turkije door onze chauffeur opgewacht. Wanneer je de hal van de luchthaven uitkomt, loop je over een brug naar een pleintje waar alle transferservices zijn verzameld. Je herkent onze transfer aan het bordje ZonnigZeilen.

Stap in de juiste bus:)

Als je eerst in een hotel verblijft voordat je gaat zeilen, dan verzorgt Corendon de transfer van de luchthaven naar het hotel. Stap dus ook in de Corendon bus en niet in de ZonnigZeilen / YogaCruise bus. Als je na de zeilvakantie in een hotel verblijft, dan haalt Corendon je op bij het hotel en brengt je terug naar het vliegveld. De hotelvoucher vind je altijd apart bijgevoegd bij de reisinformatie. Heb je zelf een verblijf aan land of afwijkende vluchten geboekt, op andere wijze een hotel geregeld of zijn er andere afspraken met je gemaakt, dan neem je in principe zelf een taxi. We kunnen hier uiteraard bij helpen.

Mooie route

Als je de transfers door ons laat regelen, verzorgen wij deze in Turkije voor je van en naar de luchthaven met een luxe airconditioned bus. De Yogareizen bus gaat van het vliegveld direct naar de haven van Datca, deze transfer duurt ongeveer twee uur. Het is een mooi rit over het schiereiland van Datca en je kunt zowel de golf van Hisaronu als de golf van Gokova zien. Na een uur wordt er onderweg een stop gemaakt bij een van de lokale restaurantjes om even de benen te strekken of voor een typisch Turkse lunch.

Zelf je transfer regelen

Uiteraard kan je natuurlijk ook zelf de transfer regelen of de transfer per openbaar vervoer doen. Als je zelf de vliegreis hebt geregeld en je wilt wel dat wij de transfer regelen, geef dan ruim van tevoren je vluchtschema’s voor de heen- en terugreis door. Je kunt dit e-mailen naar Info@YogaReizen.nl

Het schip zal op vrijdag in de middag (+/- 16.00 uur) weer terug zijn in de thuishaven. Dit in verband met de paspoortformaliteiten, zodat iedereen zijn paspoort weer op tijd terug heeft voor de terugreis.

Op tijd inchecken

Voor de terugreis geldt hetzelfde als bij de heenreis. Indien je terugvlucht aansluit op de zeiltocht en je de transfers via YogaReizen hebt geregeld, word je bij het schip opgehaald en rechtstreeks naar de luchthaven gebracht. Indien je na de zeilcruise nog op eigen gelegenheid aan land verblijft, dien je je twee uur van tevoren te melden bij de incheckbalie op de luchthaven.

Yoga vakantie inclusief vliegtickets en transfers in Griekenland en Turkije
Mail je wensen, wij regelen het voor je! Vraag hier je reisvoorstel op maat aan.